El dia 30 d’abril tots els grups de 1r d’ESO vàrem anar d’excursió al bosc i al castell de Bellver. Durant la llarga caminada que vàrem fer fins a arribar allà, na Sara Ripoll, professora d’Història, ens va anar fent explicacions i entre tots anàvem comentant el que veiem.

Després de caminar pel bosc, arribàrem a una esplanada on ens varen repartir per grups. Hi havia tres activitats: educació física, història i biologia. En el nostre cas, començàrem amb educació física, durant la qual, a més de jugar pel parc vàrem fer una activitat amb discs. En acabar, vàrem tornar a l’esplanada i vàrem fer l’intercanvi. L’activitat de biologia era molt divertida i autodidàctica, vàrem intentar recrear alguna de les activitats que n’Aina Moll havia redactat al llibre de sortides d’aquest centre molts d’anys enrere. Finalment, vàrem fer l’activitat d’història en què, a més de posar com a déus i herois romans, na Sara ens va fer una classe de la història de Palma. La visita al castell va acabar al terrat, on poguérem gaudir d’unes meravelloses vistes de la ciutat. En acabar, vàrem caminar fins a l’aturada del bus. Sort que no vàrem tornar a peu com els altres, perquè les nostres cames ja no tenien més forces.

En conclusió, aquesta sortida va ser molt entretinguda, perquè a més d’estar pel bosc i el castell de Bellver, vàrem aprendre molt sobre la història d’aquest emblemàtic lloc.

Guillem Torres Doladé, S1B