Go to Top

presentació

slide_placa_ies

Durant més d’un segle, el Joan Alcover ha instruït i ensenyat els joves que formarien el futur de la nostra societat. Per aquesta raó, des d’aquest centre, intentam fomentar els camps de les lletres i les ciències, que asseguren virtuts necessàries per fornir els nostres alumnes de creativitat, raciocini i tècnica imprescindibles per reexir en qualsevol professió i àmbit laboral.

Som hereus de la saviesa, el coneixement, la llengua, la cultura i el patrimoni que impregnen aquest edifici i de les persones que hi han deixat empremta durant tants anys, però, a la vegada, hem incorporat a la nostra pràctica diària docent allò que hem considerat profitós per avançar pedagògicament: les noves tecnologies, les seccions europees, els agrupaments flexibles, les sortides culturals… Sempre hem cregut que la clau d’un bon aprenentage és abraçar els fonaments de qualsevol disciplina a través de tots els mitjans que diposem al nostre abast.

La recepta per aconseguir tots aquests coneixements i procediments és la que sempre ha donat tan bons resultats i ens atorga el prestigi que destil·la aquest centre des que se va erigir: ordre i motivació. Aquests són els fonaments que permeten un clima de convivència i respecte profitós per a l’aprenentage, la maduració personal i les bones relacions de tota la comunitat educativa.