Go to Top

La galeta de la sort de Vivian Nieto

Na Lluïsa era una al·lota d’uns 16 anys que se sentia perduda, no sabia què fer de la seva vida. Ella ja feia 1r de baxillerat i li estava anant malament… Fins que un dia va encendre la televisió, va mirar el seu programa favorit, va menjar-se unes patates fregides i quan varen passar unes tres hores, se’n va anar a dormir, ja que s’havia fet de nit.

Eren les 23:59 i quan es varen fer les 00:00 tot va canviar. Ella era en altra habitació. Quan es va despertar va observar-ho tot, i després d’allò va fer un crit.

S’aixecà del llit ràpidament i es mirà al mirall i va fer un crit més fort que l’anterior, i és que va veure que ja no era aquella al.lota de 16 anys, sinó una dona de 22 anys més o menys. Se’n va anar a vestir, va fer-se les dents netes, va menjar un poc i va sortir al carrer a investigar el que havia passat. Després de moltes investigacions que va fer, ja s’havia cansat perquè no trobava res.

Fins que va anar a un restaurant xinès i li varen donar una galeta de la sort. La va obrir i va trobar un paperet on posava “CONSTANTINOBLE” . Ella no entenia què li volia dir. Va anar a la biblioteca a cercar informació i va trobar la resposta i la solució al seu problema. En el llibre que va agafar deia així : “Si la teva vida no és la que era, Constantinoble va passar per fer-te veure que més perduda estàs ara que abans”.

Quan va llegir això tornà a casa, va encendre la televisió i es quedà dormida. Es varen fer les 00:00 i va tornar tot a la normalitat.