Go to Top

El rellotge d’Andrés Liu

En l’illa on no importava el temps, vivia en Rellotge, un nin fet de peces d’un taller d’escombraries. En Rellotge tenia molta traça amb els objectes de cordes, contrapesos, engranatges… . Tenia tota l’habitació plena d’objectes trobats pel carrer, els col·leccionava pensant que qualque dia faria una cosa fascinant.

Un dia en Rellotge va anar a parar a la casa d’un amic del seu pare, que era un mecànic professional. Quan va arribar a casa seva, en Rellotge va contemplar totes aquelles andròmines que hi tenia. De sobte, quan passava per un racó de la casa de l’amic va veure un objecte amb agulles penjat a la paret. En Rellotge, que era molt curiós, li va preguntar:

-Què és allò que està penjat?

-És un projecte que he fet, però no està acabat -li va respondre l’amic.

-Si vols t’ajudaré a acabar-lo -va respondre en Rellotge.

-Com tu vulguis -li va respondre el mecànic.

Tot seguit es van posar mans a l’obra.

En Rellotge i el mecànic no van trigar molt de temps a acabar-lo, amb la traça d’en Rellotge i els seus objectes trobats. Aquell objecte feia girar unes agulles en les quals va participar en Rellotge, el mecànic, molt content per la seva ajuda, va decidir posar-li el seu nom a l’objecte.

Després d’uns anys el ”Rellotge” va triomfar en el mercat i la gent de l’illa va ser molt puntual gràcies a l’invent d’aquells dos personatges.