Dia 18 de novembre vam sortir a les 9.00 del centre per fer una excursió d’arqueologia amb la professora de geografia història. Vam agafar l’autobús i vam començar el trajecte cap a l’Arqueòdrom de la UIB. Quan vam arribar, ja ens esperaven, vam deixar les motxilles i vam fer un semicercle per escoltar les explicacions dels monitors. Després, ens van separar en grups i vam marxar amb el monitor per començar a excavar. Va ser molt divertit, al meu grup vam trobar un cap de toro i ens vam emportar un bon ensurt. Ens van deixar un temps per berenar i vam tornar a excavar; quan no va quedar res sota terra vam haver d’omplir un full per després compartir-lo amb la resta dels companys. Finalment, vam fer-nos una foto, vam omplir un paper d’avaluació i vam agafar l’autobús per tornar a l’institut. En resum, va ser molt divertit, interessant i educatiu; jo ho recomanaria.

Clara Bach Pérez, S1B

En el marc de l’acord de col·laboració entre la productora teatral Produccions de Ferro i el nostre centre, us anunciam la funció de Jutipiris, el seu nou espectacle, en una funció en exclusiva per al nostre centre el dimarts, 30 de novembre, a les 20 h. 
La peça narra com en Pere, un home carregat d’inseguretats, ha d’explicar al seu nebot (i amic), amb síndrome X fràgil, que un familiar molt proper ha mort. Un tema desconegut per als dos. Jutipiris parla dels vincles entre dues persones, de la mort, la màgia, les discapacitats intel·lectuals i socials, de la comunicació sentimental.
La funció està oberta a qualsevol membre de la nostra comunitat: l’alumnat, les seves famílies i el personal docent, d’administració i de serveis. Podeu comprar les entrades a un preu especial de 5 euros (el preu ordinari són 18) a la consergeria.
Com les altres vegades, Produccions de Ferro cedeix a l’institut la recaptació íntegra de les entrades, que serà invertida, majoritàriament, en l’adquisició dels nous premis mediambientals que s’estan preparant i en el foment de l’activitat cultural.
Ens veim a l’Espai El Tub!