Arribam al final del curs escolar. Dia 11 de juny a les 13.45h acaben les classes de 1r de batxillerat i FPB1, ja que la setmana següent del 14 al 18 tenen els exàmens de recuperació de la convocatòria ordinària. Dia 18 de juny a les 13.45h de tot l’ESO i volem informar les famílies sobre una sèrie de tràmits que durem a terme d’aquí a final de curs:

  • L’entrega de notes es farà telemàticament, a través del Gestib: dia 23 de juny les de 1r de batxillerat, ESO i FPB. En els nivells d’ESO també trobaran el Consell Orientador. És necessari tenir la clau d’accés al Gestib per a la consulta d’aquests documents. Per obtenir-la, si encara no la tenen, s’han de seguir les instruccions d’aquest enllaç al Gestib. En cas de tenir problemes per accedir-hi contactin amb  oficines@iesjoanalcover.cat i se’ls  ajudarà.
  • A més del butlletí de notes, els equips docents de cada grup han elaborat un informe individual per a tot l’alumnat en què es valoren diferents aspectes competencials durant aquest curs escolar. Aquest informe s’enviarà per correu als alumnes i s’avisarà per sms a les famílies el dia que es faci l’enviament. Recomanam una lectura i anàlisi conjunta amb els seus fills i les seves filles, la qual cosa pot revertir molt positivament per tenir coneixement de quin nivell es troba l’alumne en les diferents capacitats competencials avaluades. 
  • Les orientacions i revisions de qualificacions per part del professorat es faran els dos dies següents a la publicació de les notes. Aquestes reunions es faran, per norma general,  en remot contactant amb cada professor via correu electrònic corporatiu (@iesjoancalcover.cat). Recordau que teniu el correu en els classroom corresponents a la pestanya “Persones”. Per aquest motiu, una vegada consultat el butlletí al Gestib, si s’ha de fer alguna consulta, s’han de contactar amb el professor de la matèria al més aviat possible per concertar l’hora de la reunió. En cas que les circumstàncies impossibilitin fer-ho telemàticament, es concertarà cita presencial, també a través del seu correu corporatiu. 

Per altra banda, tot l’alumnat que hagi de superar alguna matèria el mes de setembre trobarà tasques específiques per ajudar-los a aconseguir-ho als classrooms de les matèries. És imprescindible seguir totes les instruccions que s’hi indiquen (dates, modalitat, material, entrega, etc). 

Aquestes tasques es publicaran abans d’acabar el mes de juny.

Salutacions cordials

L’equip directiu