Teniu disponible, al correu dels vostres fills, l’informe individual que ha elaborat l’equip docent. Es tracta d’un informe transversal que recull les capacitats competencials que s’han avaluat durant el confinament. Hi trobareu diferents seccions:

-una introducció a l’informe

-una valoració transversal de les capacitats avaluades durant aquest període,

-un resum dels aspectes a millorar amb els diferents nivells desplegats

-i una reflexió final que esperam que ens facis arribar, després d’haver compartit aquests resultats amb la família o tutors, a través de l’enllaç que hi trobaràs.

Esperam que us sigui profitós i que ens envieu les reflexions finals després d’haver-les posat en comú a casa.

Passau un bon estiu i gaudiu d’aquestes merescudes vacances.

Salut, ànims i força!

L’equip docent de l’IES Joan Alcover

Els alumnes que vulguin participar a reutilització de 1r i 2n de ESO

La data de recollida dels llibres  de primer i segon serà 22 i 23 de juny de 8 a 14h i dilluns 7 de setembre.

Se ha d’emplenar una fitxa amb el nom i els llibres que deixa cada alumne, si és posible un telèfon de contacte.
El preu dels llibres en bon estat és de 10/12€

La data per comprar els llibres són:

– 29 de juny de 10 a 14 h
30 de juny de 10 a 14h i de 16.30h a 19.30h

7 de setembre de 10 a 14h i de 17 a 19h

A setembre es poden recollir els dobers i els llibres que no s’hagin venut

Consultas:   reutilitzacio@iesjoanalcover.cat

Arribam al final del curs escolar i volem informar les famílies sobre una sèrie de tràmits que durem a terme d’aquí a final de curs:

  • Per raons higièniques, a partir de dia 15 i fins a dia 26 de juny s’assignarà, a través del classroom de tutoria, dia i hora a cada grup per anar al centre a retirar els panys de clau i buidar les taquilles. Després es procedirà a la seva desinfecció. En aquest moment es podran retrobar amb alguns dels seus professors després d’aquests mesos de classes a distància. 
  • L’entrega de notes es farà telemàticament, a través del Gestib: dia 17 de juny es podran consultar les notes de 2n de batxillerat; dia 18 de juny les de 1r de batxillerat i FPB i dia 19 de juny les de tots els nivells de la ESO. En els nivells d’ESO també trobaran el Consell Orientador. És necessari tenir la clau d’accés al Gestib per a la consulta d’aquests documents. Per obtenir-la, si encara no la tenen, s’han de seguir les instruccions d’aquest   enllaç al Gestib. En cas de tenir problemes per accedir-hi contactin amb  oficines@iesjoanalcover.cat i se’ls  ajudarà.
  • A més del butlletí de notes, els equips docents de cada grup han elaborat un informe individual de cada alumne on es valoren diferents aspectes competencials durant aquest període de confinament. Aquest informe s’enviarà per correu als alumnes i s’avisarà per sms als pares el dia que es faci l’enviament. Recomanam una lectura i anàlisi conjunta amb els seus fills, la qual cosa pot revertir molt positivament per tenir coneixement de quin nivell es troba l’alumne en les diferents capacitats competencials avaluades. 
  • Les orientacions i revisions de qualificacions per part dels professors es faran els dos dies següents a la publicació de les notes. Aquestes reunions es faran, per norma general,  en remot contactant amb el professor via correu electrònic corporatiu (@iesjoancalcover.cat). Recordau que teniu el correu en els classroom corresponents a la pestanya “Persones”. Per aquest motiu, una vegada consultat el butlletí al Gestib, si s’ha de fer alguna consulta, s’han de contactar amb el professor de la matèria al més aviat possible per concertar l’hora de la reunió. En cas que les circumstàncies impossibilitin fer-ho telemàticament, es concertarà cita presencial , també a través del correu corporatiu del professor. 

Per altra banda, els alumnes que hagin de superar alguna matèria el mes de setembre trobaran tasques específiques per ajudar-los a aconseguir-ho als classrooms de les matèries. És imprescindible seguir totes les instruccions que s’hi indiquen (dates, modalitat, material, entrega, etc). 

Quant a la resta d’alumnes, els que han superat el curs el mes de juny, es recomana seguir amb les tasques de reforç que trobaran als classrooms publicats a final del mes de juny. Aquestes tasques estan dissenyades per ajudar-los a continuar els estudis l’any que ve.

Aquestes tasques es publicaran abans d’acabar el mes de juny.

Finalment el claustre de professors desitja un bon descans a tots els nostres alumnes i agraeix enormement la col·laboració de les famílies en aquest curs escolar tan atípic. Esperam que a l’inici del curs que ve, programat per dia 10 de setembre, la situació estigui més normalitzada. Nosaltres ja hem començat a pensar-hi i hi estam treballant. En qualsevol cas, els mantindrem informats a mida que es concretin les instruccions de la Conselleria d’Educació i la Conselleria de Salut.

Salutacions cordials

L’equip directiu