Ja teniu aquí els finalistes a millor relat d’enguany. Recordau que la gala de lliurament de premis se celebrarà el dimarts 25 d’abril a les 19:30h a la sala d’actes del centre. Hi podeu assistir amb els vostres familiars i amics. Enguany, la votació a relat escrit més popular  i millor portada d’agenda es realitzarà aquí , però la votació a relat audiovisual més popular es realitzarà en directe durant la cerimònia. Duis el vostre mòbil amb l’aplicació d’instagram descarregada si voleu participar a la votació en directe.

Us hi esperam!

Més informació aquí.

La setmana passada tenguérem dos visitants molt especials: Marc Sanz López, cap de Google for Education al sud d’Europa i als països germànics; i Pedro Díez, CEO d’iEducando. Arribats des de Londres i Sevilla, respectivament, es reuniren amb l’equip directiu del nostre centre i amb representants de la Conselleria d’Educació per conèixer de primera mà i donar suport al projecte a21, que l’IES Joan Alcover encetarà l’any que ve.

Podeu escoltar les seves impressions en el podcast especial que hem enregistrat:

L’a21 és un projecte que neix de la confluència dels interessos per a la millora de les estratègies d’aprenentatge de diferents estaments de la comunitat educativa del centre. L’objectiu és aconseguir una millora del procés formatiu de les competències dels alumnes potenciant les habilitats creatives, el pensament crític, la feina col·laborativa i la capacitat de comunicació. Un objectiu que es pretén aconseguir redefinint els àmbits econòmics, comunicatius i metodològics.

Una iniciativa que portarà als alumnes i professors del centre les darreres tecnologies en programari i maquinari que, actualment, ofereix Google for Education que servirà com a base per a la millora competencial de les habilitats dels alumnes i continuar desenvolupant projectes arrelats dins contextos reals.

Josep Farré, Pau Pomar i Miquel Àngel Campoy, 2n de batxillerat

Amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua, la comissió mediambiental  en  col.laboració  amb alumnes d’audiovisuals de 2n de batxiller, va organitzar un concurs de fotografia sota el lema “L’aigua a Mallorca”.

Les fotografies guanyadores han estat:

L’aigua, suport de vida ,  Adrià Sanmartín de 1r de Batxiller

Colors de contaminació, Roxana Bautista de 1r de Batxiller

Una gota d’aigua, un sospir de vida, Aina Albis de 2n d’ESO

No se aprecia el valor del agua hasta que la tierra se seca, Nuria Palomino de 1r de Batxiller

Alumnes d’audiovisuals han lliurat als guanyadors el desitjat premi de 12 entrades de cinema: 6 com a primer premi i 2 als triple empat del segon lloc.

Enhorabona als triomfadors d’ aquesta emocionant gala!!

                                                                                 Miquel A. Campoy i Josep Farré