Votau la portada de l’agenda que més us agradi que han relaitzat els alumnes d’Educació Plàstica i Visual del nostre institut.

 

El dia 23 d’abril, Sant Jordi, la gran brillantor artística de 2n ESO i de tot l’institut quedà demostrada. A la gran gala dels premis de Sant Jordi s’hi entregaren diversos guardons i s’hi varen recitar poemes, tots amb un profund sentiment inculcat.

En una pausa entre lliurament i lliurament, es va fer estrena del vídeo Còctel de Versos, per 2n d’ESO. En aquest, els alumnes de na Catalina Pizà recitaren diversos poemes, com per exemple el conegut “Veles e vents”, d’Ausiàs March. Va ser gravat pels alumnes d’audiovisuals de 2n de batxillerat, amb una gran professionalitat i serietat. Igualment, els joves rapsodes s’ho passaren d’allò més bé demostrant les seves grans capacitats i aptituds líriques. Entre tots crearen art, un vídeo innovador, amb molt caràcter i gran emprempta emotiva.

Álex Serra, 2n d’ESO A

Durant el segon trimestre els alumnes de Tecnologia Industrial I vàrem muntar i programar robots per fer carreres dirigits des del mòbil.

Per fer el robot vàrem utilitzar un kit de Lego que inclou una CPU (unitat central de comandament), tres motors, els cables necessaris, sensors i peces diverses. A partir d’aquí cada equip va muntar el seu robot. Per dirigir el robot vàrem crear una aplicació per al mòbil mitjançant l’appInventor del MIT, una eina online que permet crear aplicacions sense necessitat d’un gran coneixement d’informàtica, però que utilitza les bases de la programació més actual. Seguint els tutorials vàrem crear una aplicació que es connectava per bluetooth i que permetia dirigir-lo i controlar la potència.

Finalment per avaluar els resultats vàrem fer una carrera contra-rellotge on els cotxes dirigits pels alumnes havien de completar un complicat circuit en el mínim temps possible i els alumnes amb més bons resultats vàrem rebre una bonificació a la nota de l’assignatura.

Joan Villalonga, 1 batx

à