Us deixam amb l’entrevista amb els guanyadors dels premis als millors relats de l’IES Joan Alcover d’enguany.

Carme Gil i Enara Marino, 2n de batx

Dimarts, dia 21 d’abril, el grup de 1r ESO B vàrem visitar l’Aula del Mar, al Portixol. Va seruna experiència agradable per a nosaltres.

Per començar, el guia en va donar una petita introducció sobre el centre (la seva història, el que es fa allà) i ens va explicar sobre la història del mar Mediterrani amb unes maquetes moltben fetes que tenen allà. Després en vàrem dividir en dos grups i vàrem anar a la platja aagafar totes les restes d’éssers vius que poguessim trobar. Desafortunadament, no va aparèixer molta cosa: només algunes copinyes, moltes algues i un cranc.

En acabar, vàrem tornar al centre, on varem fer moltes coses. Començàrem mirant tres tipus diferents d’arena amb el microscopi. Era fascinant adonarse’nde quantes coses està feta l’arena: petites copinyes, pedretes, agulles d’eriçó… A continuació varem classificar diferents restes d’animals que tenien allà. Férem un joc per animarmos un poc; qui tenia mésanimals identificats al final guanyava. Després ja venia mirar una presentació sobre lacontaminació del mar. Això ens va fer reflexionar molt. Tot seguit varem observar una taulaplena de restes d’animals marins en perfecte estat, ordenades de més simples a méscomplexes. Per acabar la visita, ens varen deixar tocar alguns animals vius, com diversesestrelles de mar o un cranc ermità.

Sens dubte, ningú es va avorrir en aquesta sortida!

Miquel Fabra, 1r d’ESO

En resposta als terribles fets succeïts ahir matí a un institut de Barcelona, l’IES Joan Alcover ha volgut mostrar el suport i solidaritat amb les famílies i el claustre de l’IES Joan Fuster i rebutjar la violència amb un minut de silenci avui a les 12.00h.

l’equip directiu