Avui els alumnes del nostre institut trien els representants al Consell Escolar, l’òrgan més representatiu de tota la comunitat educativa que aplega els representants de professors, d’alumnes, de pares, de personal no docent i de l’Ajuntament de Palma. Després d’una campanya electoral intensa, un d’aquests tres candidats en serà el representant:

Lluís Ferreiro Carbonell

Andrés Liu Li

Hugo José Lozano Fuster

 

Bartomeu Castell, secretari de l’IES Joan Alcover

Fa ja set mesos que vam fer uns dels millor viatges de la nostra vida. Una oportunitat per enfortir les relacions en grup i fer florir unes amistats que ja havíeu començat.

Tot va començar dins el vaixell cap a Barcelona, un viatge llarg però molt divertit… i tant divertit! Vuit hores no es fan tan llargues quan vas amb amics. (El que passa en els camarots, se queda en els camarots ja, ja,ja).

Després vam arribar a Andorra, un paradís nevat. Moltes il·lusions i alegries des del primer dia. Esquiar va ser una gran experiència, encara que hi va haver qualque accident. Però… aquesta és la gràcia, no?

Tres dies molt intensos, classes d’esquí, passeigs per Andorra, per la Massana, el telefèric… quantes rialles per aquells que els hi feia por!

L’hotel, quantes coses van passar a aquell petit hotel on tants de grups d’estudiants passaven uns dies de glòria.

En resum, una experiència fantàstica que recomanam a tothom i tots tornaríem a repetir!

Aina Costa, Cati Mañas i Carla Morte

El pasat divendres 24 d’octubre, els alumnes de 4t d’ ESO de física i química varen anar a la UIB per realizar una serie de activitats.
La primera va ser al labotatori on vàrem realitzar una sèrie de experiències i la segona va consistir en unes reaccions químiques interessants.
Vàrem passar un bon dematí amb els alumnes de la UIB i vàrem aprendre qualque cosa nova i interessant sobre aquesta matèria.

Andrea Amaro, 4t d’ESO