Èxit dels alumnes d’Alemany de l’IES Joan Alcover a les proves de l’EOI! 

Aquest setembre es varen presentar els alumnes de l’IES Joan Alcover que havien de recuperar parts escrites de les proves de l’EOI.

S’hi varen presentar 12 alumnes, 7 dels quals varen aprovar les proves i així varen obtenir la certificació del nivell A1. 

Entre juny i setembre han obtingut doncs la certificació del nivell A1 12 alumnes dels 20 que han participat al projecte, la qual cosa suposa que un 60% dels alumnes ha superat les proves.

Des del centre volem felicitar a tots els alumnes que han participat pel seu entusiasme i coratge i per haver fet una passa important en la seva preparació acadèmica i laboral. 

També volem compartir amb ells la satisfacció personal que significa haver obtingut aquest resultats i donar molts d’ànims als que no han superat algunes parts escrites. Aquests alumnes han fregat l’aprovat i amb una petita empenta podran aprovar amplament les proves en una futura convocatòria.

La il·lusió dels alumnes participants i aquest èxit ens redobla les ganes i les energies per a continuar amb aquest projecte el present curs acadèmic i quedem a l’espera de la confirmació de l’EOI per a seguir endavant.

Sagrario Longás, departament d’alemany