Els alumnes de l’IES Joan Alcover de literatura catalana participen a la instal·lació de l’obra «Moscafera», de Joan Brossa, a Son Lledó. A més a més, hi intervenen la directora de la Fundació Brossa, senyora Glòria Bordons, i el Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet.

Aquí podeu veure el vídeo.

El passat dimarts, 1 d’ abril, a les 19 h tengué lloc al saló d’actes de l’

institut, per als pares i mares de l’alumnat de 1r a 4rt d’ ESO, la xerrada:

“Com millorar la comunicació amb el meu fill/a adolescent i l’ establiment

de normes a la família”

 Varem gaudir d’ una elevada assistència i d’ una xerrada de na Xisca

Cañellas, de Projecte Home, que va ser molt interessant i interactiva. Ens

va resoldre molts de dubtes i ens va orientar en l’ educació dels nostres

fills/es i alumnat.

Aquí us podeu descarregar la presentació.

Marian Socias, cap del departament d’orientació

El dijous 20 de març, 55 alumnes de l’IES Joan Alcover ens presentàrem a les Proves Cangur, juntament amb altres 2000 alumnes de Palma i uns 4000 a totes les Balears que cursen entre tercer d’ESO i segon de batxiller. La prova, que enguany celebrava la 15a edició, consta de 30 exercicis que repten la lògica, l’enginy i la destresa matemàtica dels participants durant una hora i quart a la localització quasi surrealista del Palma Arena.

Aquesta és una experiència oberta a tots els estudiants amb inquietuds matemàtiques (m’atreviria a dir amb inquietuds sense adjectius), allunyada del programa acadèmic que es marca a les classes i que crec que ens ajuda a veure les matemàtiques més com un joc i menys com una obligació.

Jo ja he participat els quatre anys que la convocatòria em permet, i una de les coses que més m’ha agradat ha estat veure com any rere any, una nova fornada de petits alumnes s’apunten amb la il·lusió amb què es viu una cosa nova. Esper que el cuc d’estudiants que surt de l’institut cap a les Proves Cangur segueixi creixent cada any.

 Aina Forteza, 2n de batxillerat

El passat mes de març, els alumnes de religió de 2n ESO i 1r Batxillerat vàrem tenir la sort de poder visitar la Seu, de mà del canonge Mn. Teodor Suau. Ens va parlar dels principals artistes que hi han intervingut, com Guillem Sagrera, Antoni Gaudí i Miquel Barceló i ens va mostrar detalls i racons molt interessants per a nosaltres.

Us recomanam visitar-la i gaudir-la com ho hem fet nosaltres perquè és una experiència única!

 Carlos Ruiz Quirós, 1r Batxillerat

Us deixam amb les impressions dels alumnes de 2n de batxillerat sobre la pel·lícula d’Spike Jonze que anàrem a veure en versió original durant una sortida extraescolar del departament d’anglès.

Patricia Martínez, Federico Sáiz i Pilar García