Mai havia guanyat cap premi de fotografia, i per a mi, no només guanyar-ho sinó que també fos exposat al Casal Solleric, va ser tot un orgull i satisfacció que m’ha ajudat a motivar-me per seguir ampliant els meus coneixements artístics. La foto s’inspira en la pel·lícula de Alícia en el País de les Meravelles, i està feta amb l’ajuda d’una de les meves germanes petites, la qual representa el personatge de Alícia.

Maria Antònia Rosselló

Frase del conte triat

Per fer la meva fotografia vaig muntar un teatre d’ombres a casa amb un llençol i figures de paper. Guanyar el premi del Casal Solleric va ser una gran experiència ja que tenir una fotografia exposada allà durant un mes és una gran oportunitat. Hi havia gent molt més professional que jo amb fotografies que per ventura tenien més nivell, per això em vaig sentir orgullosa del meu treball.

Margalida Rodríguez

3ª FOTO

Guanyar aquest premi va ser una gran sorpresa per a mi, perquè mai no m’havia passat guanyar un premi fora de l’institut. Per fer la meva fotografia vaig agafar a la meva germana petita i li vaig fer moltes i moltes fotos fins que qualcuna m’agradàs com per presentar-la al concurs. Quan vam anar a recollir el premi vaig sentir molta vergonya perquè hi havia molta gent, però alhora orgullosa d’haver ésser escollida.

Ana Debelic