Com la majoria de vosaltres ja sabreu , La Trapa és una finca de muntanya on es troben les ruïnes d’un monestir trapenc. Està situada al sud-oest de la Serra de Tramuntana, al terme municipal d’Andratx,  just enfront de l’illa de Sa Dragonera.

La finca és propietat del GOB ( Grup Balear d’Ornitologia i Defensa de la Naturalesa) qui, davant l’amenaça d’un projecte de parcel.lació i urbanització,  la va adquirir en 1980 per subscripció popular ( Amics de la Trapa)

Actualment gràcies a la col·laboració altruista de nombrosos grups de voluntaris, que participen en les seves tasques de gestió i conservació, la Trapa s’ha consolidat com una gran eina per promoure l’excursionisme, la recerca científica, l’educació ambiental i la conservació de la natura.

Recentment el GOB va iniciar la campanya  de micromecenatge ,Tota pedra fa paret, per a reconstruir les cases  i  poder disposar de:

– Una cuina i un menjador per a 8 persones en la planta baixa de la caseta dels forns
– Un espai dormitori per a 8 persones en la planta superior de la casa
– Una zona multifuncional amb acollida per 40 persones a la capella

http://www.gobmallorca.com/que-feim/la-trapa/tota-pedra-fa-paret

La campanya  “Tota pedra fa paret” ha estat tot un èxit fins ara. Estaria bé que el Joan Alcover també hi aportàs el seu granet d’arena. Per aquest motiu, per recaptar doblers,  el proper dilluns 30 de maig,  durant el  primer pati  vendrem  gelats i coques casolans.

No t’ho perdis!  Atrapa un gelat per la Trapa!!!

                                                                                               Alcoverd/ Comissió mediambiental