Més informació aquí.

La setmana passada tenguérem dos visitants molt especials: Marc Sanz López, cap de Google for Education al sud d’Europa i als països germànics; i Pedro Díez, CEO d’iEducando. Arribats des de Londres i Sevilla, respectivament, es reuniren amb l’equip directiu del nostre centre i amb representants de la Conselleria d’Educació per conèixer de primera mà i donar suport al projecte a21, que l’IES Joan Alcover encetarà l’any que ve.

Podeu escoltar les seves impressions en el podcast especial que hem enregistrat:

L’a21 és un projecte que neix de la confluència dels interessos per a la millora de les estratègies d’aprenentatge de diferents estaments de la comunitat educativa del centre. L’objectiu és aconseguir una millora del procés formatiu de les competències dels alumnes potenciant les habilitats creatives, el pensament crític, la feina col·laborativa i la capacitat de comunicació. Un objectiu que es pretén aconseguir redefinint els àmbits econòmics, comunicatius i metodològics.

Una iniciativa que portarà als alumnes i professors del centre les darreres tecnologies en programari i maquinari que, actualment, ofereix Google for Education que servirà com a base per a la millora competencial de les habilitats dels alumnes i continuar desenvolupant projectes arrelats dins contextos reals.

Josep Farré, Pau Pomar i Miquel Àngel Campoy, 2n de batxillerat