Fer clic aquí per llegir l’aricle de l’Ultima Hora.

La gala KontraBando Film Festival se celebrà el passat 12 de desembre. Aquest esdeveniment vol crear un espai en el qual els joves d’entre 13 i 18 anys mostrin tot el que saben fer amb una càmera. A la sala 2 del Cine Ciutat va tenir lloc el festival on es varen projectar els vuit curtmetratges nominats i dos fora de concurs, a més del reportatge fet per el propi KontraBando per donar a conèixer l’origen del seu nom.

També, a la pausa entre la projecció dels curts i l’entrega del premis, el mag el Gran Cassanyes va fer una gran actuació enllaçant màgia i cine en un espectacle magnífic i molt entretingut. Va arribar l’hora del lliurament de premis. Moments de molta tensió i emoció entre tots els participants. I per a sorpresa meva, davant de la gran originalitat dels curts presentats, varen dir el meu nom per anar a rebre el primer premi del concurs.

Tota la gala va ser molt emocionant perquè ens varen deixar a nosaltres, els joves, mostrar a tot el que som capaços de fer. Esper que l’oportunitat que KontraBando Film Festival ens dóna duri per molts més anys. I si us agrada filmar i deixar sortir la vostra imaginació, us recomano moltíssim que participeu en les pròximes edicions.

Oslaya Zapata, 2n de batxillerat