Els alumnes de 1r de batxillerat B que cursam Tecnologia Industrial I vàrem anar de visita a la central tèrmica de Cas Tresorer, acompanyats per Magdalena Collinge i Juan Vizcaíno.

La central està situada al municipi de Palma prop de Son Llàtzer i és una central tèrmica de cicle combinat que funciona amb gas natural. La central és molt moderna i està equipada amb la darrera tecnologia.

Un cop allà fórem rebuts pels encarregats del projecte Educa de Endesa que ens conduïren a la sala d’actes i ens posaren un vídeo sobre el funcionament de la central. Després dos treballadors ens acompanyaren a una visita guiada per les instal·lacions de la central, ens explicaren tot el funcionament i aclariren els nostres dubtes. La visita acabà a la sala de control on parlarem amb altres treballadors que ens explicaren com és la seva feina a la central.

La visita va ser molt enriquidora, ja què, varem poder veure el contingut que hem treballat a classe però aplicat a la realitat i vàrem comprovar com en són de complexes les instal·lacions. A més també varem veure com és la feina de persones que han estudiat alguna enginyeria que és el que la majoria de nosaltres vol estudiar.

Joan Villalonga, 1r batx A