2014: L’any de les coincidències

Divendres 13. Hi ha moltes activitats desaconsellades per a aquest dia, però està clar que la dita anglesa no es refereix a la cerimònia de graduació de 2n de Batxillerat del nostre centre. Un any més, aquesta festa resultà un èxit i brillà amb llum pròpia: la generada i alimentada per l’ànima dels nostres alumnes, l’orgull dels seus pares i l’honor i gratificació de tots els professors.

Les 3 Aines. Aina LLabrés, la directora, ens adreça unes càlides paraules. La seva presència, ara sí, constant i serena és un luxe per a tots nosaltres.

Aina Cornellana, la professora encarregada de llegir el discurs, acomiada els alumnes i s’acomiada ella mateixa. La seva trajectòria i les seves paraules són una inspiració per a tots els assistents: alumnes, tutorats, pares i companys.

Aina Forteza, repetidament premiada per mèrits propis, universalitza la seva odissea i la podem fer extensiva a tots els alumnes i d’altres persones que inicien una nova etapa a les seves vides.

Sempre tingues al teu cor la idea d’Ítaca. Has d’arribar-hi, és el teu destí. Però no forcis gens la travessia. És preferible que duri molts anys i que ja siguis vell quan fondegis a l’illa… 

[lambdaslider id=”9″]

L’Equip Directiu. Aquesta promoció estrenà, a 1r d’ESO, flamant equip directiu. Estrenaren també directora quan encetaren el Batxillerat. I ara, molts d’ells acaben l’etapa 2009-2014, així com acaba la formidable i profitosa etapa de na Margalida Llompart com a cap d’Estudis.

I segur que encara trobaríem moltes més coincidències. Per exemple, la recança de professors que han conegut aquests alumnes des de fa 6 anys o més, des que eren nins fins a ser gairebé adults. O també, la satisfacció de saber que estan més que ben preparats per protagonitzar la vida que els espera. O simplement, aquesta sensació ambivalent de joia i nostàlgia que ens embarga en aquesta nit única.

Ric de tot el que hauràs guanyat fent el camí, sense esperar que t’hagi de dar riqueses Ítaca.

Confiam que esquivareu i superareu els ciclops que us aneu topant pel camí i, sobretot, recordau que la nostra comunitat educativa som i podem ser el recer feaci a on emparar-vos, sempre.

Catalina Pizà, cap d’estudis adjunta

REPORTATGES 2014

[one_half] [youtube_video] Q3FeOG41Kxg [/youtube_video] [/one_half]  [one_half_last] [youtube_video] DOtxAz3q0cc [/youtube_video] [/one_half_last]

FINALISTES 2014

[justified_image_grid preset=1 thumbs_spacing=4 min_height=2000 orderby=rand limit=0 load_more=scroll flickr_user=96101299@N03 flickr_photoset=72157645557608385]

[dropcap_one] discurs de graduació 2014 per Aina Cornellana [/dropcap_one][dropcap_one] discurs de graduació 2014 per Aina Forteza [/dropcap_one]