Divendres 14 de juny: 19.45h

Lloc: hall, sala d’actes i pati de l’institut Joan Alcover

Sabates de taló gratacèlic, vestits preciosos, jaquetes elegants, ments descansades, esperits alleugerits, ànims relaxats i ambient distès, però a la vegada, carregat d’emoció; sis anys, en molts casos, a flor de pell…

I comença la cerimònia. Els presentadors d’enguany, Roberto Maura, Belén Villena, Maria Monmany, Aina Massanet i Marta Salom aconsegueixen l’equilibri entre l’humor i la rialla i l’emoció d’escoltar una cançó en directe.

Camins que ara s’esvaeeixen, camins que hem de fer sols…

Els vídeos que han preparat alumnes de Cultura Audiovisual mostren una part d’aquest itinerari: “Imatges”, “Gestos” i “Vivències” i l’orla arrepleguen tot el que els nostre centenar d’estudiants ha recopilat, gaudit, patit! durant aquests anys.

Mai no és massa tard per tornar a començar. Camins, somnis i promeses. Camins, que ja són nous…

És així. Aquesta és l’essència que impregna tota la festa, encara que aquests viaranys han començat molt abans. Enguany hi ha hagut quatre alumnes, cadascú des de la seva particular visió i formació específica, que han fet referència a alguna part d’aquest viatge: Javier Moyá,  Clara Gil, Maria Rosa Mateu i Jonay Ferré.

Comptàrem també amb la valuosa aportació d’un dels nostres professors de 2n de batxillerat, Joan Ximenis, professor d’Economia i tutor, amb el discurs que reproduïm aquí.

La directora, Aina Llabrés, adreçà unes paraules als assistents encoratjant-los a seguir endavant. Representa el sentiment de tots els professors, quan afirma: “És un plaer i un orgull haver-vos tengut al Joan Alcover”.

22h: Acaba la festa. A partir d’ara, ens queda la recança d’haver de dir adéu, però amb el regust molt dolç per la feina ben feta i la satisfacció d’haver ajudat a esdevenir persones. El futur pren forma.

Catalina Pizà, cap d’Estudis adjunta

ORLA AUDIOVISUAL 2013

[one_half]  [youtube_video] HCWZ89UtnCM [/youtube_video] [/one_half]  [one_half_last] [youtube_video] 0xX-1M12vLo [/youtube_video] [/one_half_last]

[one_half] [youtube_video] B4i7twOoHdE [/youtube_video] [/one_half]  [one_half_last] [youtube_video] GQOpKeCylxY [/youtube_video] [/one_half_last]

FINALISTES 2013

[justified_image_grid preset=1 thumbs_spacing=4 min_height=2000 orderby=rand limit=0 load_more=scroll flickr_user=96101299@N03 flickr_photoset=72157633595523197]