Com altres anys, els alumnes de Cultura Audiovisual de l’IES Joan Alcover han participat en el concurs fotogràfic per a joves que organitza l’Ajuntament de Palma. Per als alumnes del Joan Alcover és un honor participar-hi al costat dels futurs talents fotogràfics de l’escena audiovisual mallorquina formats a l’Institut d’Estudis Fotogràfics, l’Escola d’Art i Superior de Disseny o dins la modalitat del batxillerat artístic d’instituts com el Josep M. Llompart.

Els darrers anys, hem tengut la sort de comptar amb el talent d’alumnes que han estat capaç d’alçar-se amb els premis individuals més importants del certamen, emperò, enguany, ens sentim especialment orgullosos i satisfets ja que el reconeixement ha estat per a tot el grup de Cultura Audiovisual i els 17 autoretrats en blanc i negre realitzats. Aquest premi al treball en equip ens ha animat a fer una passa més enllà i ampliar aquests retrats a tots els alumnes de segon de batxillerat. Així doncs, ens ha servit per deixar constància documental i fotogràfica del pas d’aquesta inoblidable promoció 2013.

foto 2

Aquí us deixam amb tots els retrats realitzats, entre els quals es troben els 17 retrats premiats en el certamen de Fotografia Jove d’enguany.

Tomeu Castell, departament de Català

[justified_image_grid preset=1 thumbs_spacing=4 min_height=2000 orderby=rand limit=0 load_more=scroll flickr_user=96101299@N03 flickr_photoset=72157633595523197]