[alert color=”blue”]

Enguany, les dades que podem oferir són espectaculars: 80 alumnes del Joan Alcover han aprovat la selectivitat el juny. De 2n de batxillerat A han superat les proves 25 alumnes; 27, al B i, al 2n C han estat 22.

En suma, TOTS els alumnes que s’han presentat a la selectivitat han aprovat. També podríem haver escrit que el 100% dels nostres estudiants han superat les proves d’accés a la universitat. De fet, ho podríem dir d’infinites maneres, però no més clar.

Si trobau que aquestes dades no són prou contundents, encara en podem afegir més: tenim un 10 a assignatures com: Anglès, Història de la Filosofia, Química, i, per si això fos poc, dos 10 a Dibuix Tècnic i, quatre més a Física.  A més, també trobam un 9,5 a Història d’Espanya, Llatí, Llengua Espanyola, Llengua Catalana, Dibuix Tècnic, Química, Economia, Física i Grec. I no un, sinó dos 9,5 a assignatures com Anglès, Dibuix Tècnic, Matemàtiques i Biologia.

Les dades són aclaparants. L’èxit és espaterrant. Però és així. Els nostres alumnes són bons, han estudiat, s’han preparat a fons i, posteriorment, han recollit el fruit del seu esforç.

Enhorabona! Que el vostre triomf sigui la inspiració per tots els que vénen darrere.

[/alert]

Al Joan Alcover estam d’enhorabona! Un any més els resultats a final de curs han estat excel·lents. El 51% dels nostres alumnes que han acabat 2n amb èxit tenen, com a mínim, un 7 de mitjana. Aquestes notes tan altes són possibles, naturalment, perquè el nombre d’aprovats és molt elevat. Efectivament, el 82% dels nostres alumnes que han cursat els estudis amb nosaltres anirà a Selectivitat pel juny.

Confiam plenament que, tant aquests estudiants com la resta, que s’hi presentarà el setembre, superarà aquesta prova amb nota.

Les bones notícies, però, no acaben aquí. Hem pogut atorgar les cinc matrícules d’honor que la Conselleria ens permetia concedir enguany.  I aquests són els premiats:

2n A: Kevin Lucas Esparseil (9,67)

2n B: Lucía Ferro Sánchez (9,11)

2n B: Clara Gil Rodríguez (10)

2n C: Marta Amorós Amat (9,11)

2n C: Karen Natalia Orozco Franco (9,11)

Amb aquests resultats tan bons fa il·lusió, llavors, fer una ullada més atenta a les mitjanes de les matèries. Així, en el batxillerat de ciències i tecnologia (2nA) ressalta Sociologia, amb un 10; el 8,04 de Matemàtiques i el 7,6 de Mecànica. A 2nB, en què conviuen el batxillerat de ciències i l’humanístic, trobam un 9,8 d’Alemany; un 8,67 de Cultura Audiovisual; un 8 de Matemàtiques aplicades a les ciències socials i el 7,84 d’Anglès.

Finalment, al batxillerat de ciències socials (2nC) les millors notes es corresponen a Alemany, amb un 10; Fonaments d’Administració i Gestió, un 8,5; i Economia, amb un 7,8 de mitjana.

Els resultats, realment, són prou eloqüents. En tot cas, però, això només són els números. A darrere hi ha tots els nostres alumnes que han lluitat per aconseguir-los. I, aleshores, quina és la fórmula?

Els tutors ho tenen clar…

[one_third]

La meva enhorabona a tot el grup perquè ha resultat ser molt especial, agradable i treballador i per aquest motiu hi ha hagut una matrícula i més de la meitat de la classe ha obtingut i una mitjana de 7 o més. Molta sort en el vostre futur!

Aina Cornellana

[/one_third]

[one_third]

Aquest és un grup mixt que aglutina alumnes del batxillerat cientificotecnològic i sociohumanístic, en conseqüència, hi conflueixen interessos ben diferents. En resulta una mescla interessant des del punt de vista humà i de treball, amb uns resultats molt acceptables.

Malén Alomar

[/one_third]

[one_third_last]

Enguany ha estat un curs especialment bo. Ja ho va ser el 1r de l’any passat: dues matrícules i molts de notables confirmen aquesta afirmació, però el més important ha estat l’esperit de grup i de feina que hi ha hagut aquests dos anys.

Joan Ximenis

[/one_third_last]

Diu Martí i Pol: “tot està per fer i tot és possible.” Així és que ja ho sabeu, segonables 2013-14, el futur us espera!

Catalina Pizà, cap d’Estudis adjunta