L’IES Joan Alcover comença l’any posant en marxa una nova pàgina web. El motiu principal que ens ha impulsat a dur endavant aquest projecte ha estat la necessitat de crear un canal de comunicació més obert i dinàmic per a tots els membres de la comunitat escolar. Un canal més àgil i complet que es converteixi en element cohesionador i dinamitzador de les activitats del centre i de les relacions entre els seus membres.

Tota la comunitat educativa està convidada a participar-hi perquè sigui un servei viu i proper, on pugueu compartir experiències, idees i projectes a més d’estar informats sobre l’organització, estudis i activitats que du a terme el centre. A més a més, podeu estar al corrent de les darreres notícies a les xarxes socials, Facebook i twitter, o directament al nostre blog de notícies. També podeu visitar el nostre arxiu de vídeos del youtube o veure’n una selecció a la secció mèdia de la web i, si voleu saber quins són els propers esdeveniments, us podeu subscriure a l’url del nostre calendari.

Com a directora de l’IES Joan Alcover aprofit aquesta oportunitat per desitjar-vos un bon començament d’any amb salut i il·lusió per seguir fent feina tots plegats.

Cordialment,

Aina M. Llabrés, directora de l’IES Joan Alcover