Recordant na Consol

Era al Joan Alcover des de l’any 98. Feia uns 15 anys que era la coordinadora TIC. 

Avui a les 12h li dedicarem un minut de silenci. Tots plegats, tot el centre. En qualsevol dels àmbits va marcar la diferència. Com a coordinadora TIC, va muntar tota la xarxa d’ordinadors i se’n cuidava del manteniment, dedicant-li totes les hores possibles. Aquests dies, molts de companys destaquen que no tenia un no per resposta. Molts d’alumnes també l’han recordada així. 

Amb la calma del juliol, aprofitava per posar al dia tota la maquinària i el seu estimat Taller. Destacava el departament de Tecnologia, amb ella al capdavant, en projectes innovadors i aprenentatge cooperatiu -cosa que ara pot semblar molt usual, però fa més d’una dècada no ho era tant. Recordam com ella, amb altres companyes, ens feien la formació sobre l’aula virtual i se situaven a l’avantguarda de les Seccions Europees en anglès. Però també era creativa: a les Jornades de Portes Obertes, a la decoració nadalenca…  sempre ens sorprenia. 

Hi ha molts de motius per recordar-la avui i 60 segons no ens bastaran, però usarem aquest minut per sentir-la, perquè impregna cada partícula d’aquest centre. És vera que na Consol destacava en diferents àmbits, però avui ens bastarà lligar-la amb un: el centre. Sempre que parlava o exposava alguna opinió: franca i directa -com era ella- ho feia pel bé del centre i de les persones que el conformen. 

Serà un silenci sentit i eloqüent, però no ens bastarà, Consol, per dir-te tot el que voldríem. Per aquest motiu, afegim aquí un enllaç perquè pogueu enviar el missatge (text, dibuix, imatge, etc.) que voldríeu fer arribar -que aplegarem plegats- i presentarem en un acte a principi de maig.

De moment, recordem-la, avui, tota la comunitat educativa, tots plegats, a les 12h, siguem a on siguem.

Ja t’enyoram, Consol, però ho farem bé. Continuarem fent feina pel centre, com tu voldries que féssim. Només és que ens serà infinitament més difícil.

IES Joan Alcover



Si teniu algun problema a l’hora d’emplenar el formulari podeu escriure a a21@iesjoanalcover.cat