Palma. Jardins i sostenibilitat.

Dia 16 de desembre els alumnes de 3r d’ESO D vàrem fer una sortida per Palma. Va ser bastant interessant i agradable perquè la nostra estimada professora ens va explicar d’una manera genial les curiositats d’aquesta hermosa ciutat: per exemple que abans el torrent passava per la Rambla, però el varen desviar cap a la riera o que a les avingudes abans hi havia una murada però la varen eliminar per a millorar la ventilació i la higiene.

Ens va encantar el jardí de la Misericòrdia i la seva tranquil·litat; s’hi respirava aire fresc i s’hi sentien els ocells cantar, però el que més ens va agradar va ser el majestuós arbre, tan gros i imponent; la seva ombra era tan refrescant!

Després anàrem a Ca’n Joan de s’Aigo però haguérem d’esperar una estona per a entrar perquè un cavall ens ho impedia. Quan a la fi vàrem poder entrar, la nostra estimada professora, Magdalena, ens va convidar a quarto o ensaïmada, mentre explicava com es feia el gelat sense electricitat. Va ser un berenar exquisit.

Però el que més ens va fascinar va ser el Jardí del Bisbe, les diferentes plantes i flors, aquell estanc ple d’hermosos peixos daurats i aquell aire tan pur. És un lloc meravellós i tranquil, on pots donar menjar als peixos i sentir cantar els ocells mentre dibuixes o llegeixes un bon llibre.

Va ser una excursió extraordinària. Gràcies, Magdalena.

Rubi, Sirim i Elvia  de 3r D.