Cerimònia de lliurament de premis a l’excel·lència

Ahir 16 de desembre de 2021 es va celebrar l’acte de lliurament dels premis a l’excel·lència que concedeix cada any la Conselleria d’Educació de les Illes Balears als estudiants que finalitzen primària i secundària amb una nota mitjana a tota l’etapa igual o superior a 9. A causa de  la situació actual, la cerimònia de lliurament de premis no es va poder realitzar presencialment. Així, l’alumnat distingit assistí als parlaments del conseller d’Educació, Martí March, i el director general de Planificació i Centres, Antoni Morante, per videoconferència, en presència de la coordinadora de Convivència i Èxit Escolar, Verónica Tovar, i la directora del centre, Catalina Pizà, encarregada de lliurar les distincions.

Els premiats del nostre centre foren 12 alumnes: un de primer d’ESO i onze de primer de batxillerat.

Premiats: Pau Castell, Júlia Alemany, Maria Ceballos, Daniel Garau, Neus Tomàs, Olaia Díaz, Javier Fernández, Josep Matas, Marta Rey, Sergio Rico, Bernat Salvà i Ian Walker. 

Provenen del nostre centre, l’IES Joan Alcover, o d’altres com: CC Sant Agustí, Escolàpies, Santíssima Trinitat, Pius XII, La Porciúncula, San Cayetano, l’IES Quartó de Portmany i el CEIP Jaume I. 

Aquests premis posen en valor l’esforç dels i de les estudiants i reconeix la seva bona trajectòria formativa així com els resultats acadèmics destacats.

Enhorabona a tot l’alumnat premiat i a les seves famílies!